26 Temmuz 2014 Cumartesi

Göründüğü gibi mi?

Bugüne kadar ilişkiler hakkında birçok yazı yazdım. Önce neden aldatıldığımızı, daha sonra eski sevgilimizi nasıl unutacağımızı, birbirimizden neler istediğimizi son olarak da erkeklerden neler beklediğimizi yazdım. Bu sefer magazin bilgilerimden de yararlanarak ünlülerimizin neler yaşadığını anlatacağım. Yer yer ibret alacaksınız, yer yer şükredeceksiniz. Ben de magazin hayatımın ilk yazısını yazmış olacağım.

Eskiden magazin programlarında gördüğümüz şimdiyse instagram ve twitter sayesinde daha yakından takip ettiğimiz ünlüleri ünlü yapan sadece meslekleri değil aynı zamanda gündeme geldiği aşklarıydı da.
Magazin gündemini en çok meşgul eden aşklar ise şunlardı;



  • Demet Akalın & İbrahim Kutluay: Aşkları başladığı zaman ikisi de çok gençmiş. Hatta bana kalırsa bugün Demet Akalın'ı Demet Akalın yapan aşkmış. Kutluay Akalın'ın her defilesinde, Akalın Kutluay'ın her maçına gidermiş. Git gide Demet Akalın'ı rahatsız eden biri çıkmış ortaya, Kutluay'ın şimdiki eşi Demet Şener. Önce bir-iki tesadüftür diyerek görmezden gelse de iş çığırından çıkmış. Şener, Kutluay'ın maçlarında, gittiği mekanlarda takılıyormuş takıldığı yetmeyip bildiğin asılıyormuş. Akalın, Şener'i kuaförde kıstırıp dövmüş  aralarında bir kavga geçmiş çünkü. Bu arada Demet Şener'in de şuan o kadar ailem kutsal evliliğim takıldığına bakmayın. Zamanında gezip tozmadığı kimse kalmayan bir kadınmış. İbrahim Kutluay birdenbire Akalın'dan ayrılıp Demet Şener'le evlenince bu Akalın için bir yıkım olmuş. İntiharın eşiğinden dönmüş ve bir süre hastanede yatmak zorunda kalmış. Zor günleri geride bıraktıktan sonra çok başarılı olmuş. Dinleyin veya dinlemeyin şuanda şarkıları liste başı oluyor mu? Oluyor. Kutluay çiftine gelirsek, İbrahim Kutluay'ın, Şener'i Edvina Sponza'yla aldattığını bilmeyen kalmamıştır herhalde. Yani neymiş arkadaşlar? Yarına kalsa da kimsenin yanına kalmıyormuş.



  • Deniz Seki & Hüsnü Şenlendirici : Cezasını sadece Deniz Seki'nin çektiği,  bu yasak aşk Hüsnü Şenlendirici'nin cebini doldururken, Deniz Seki'nin hayatına, özgürlüğüne, sağlığına mal oldu. Herkesin sandığı gibi evli adamı baştan çıkarmamış Deniz Seki. Tam tersine Şenlendirici "evli olmasına rağmen" onun peşinden koşmuş. Evli olduğu için reddetse de boşanacağına inandığı için onun elini tutmuş. Şenlendirici'nin eşi televizyonlarda ona hakaret ederken, ağlarken sadece susmuş ve beklemiş. Biz kadınlar ilişkimizi sonuna dek savunmaya hazır canlılarız. Bir muhabirin "Deniz hanım evli bir erkekle berabersiniz ne söyleyeceksiniz?" sorusuna "Evli değil boşanmak üzere olan bir erkekle beraberim" diye yanıt vermişti. Ve tabii beklenen son tipik Türk erkeği. "Karımdan boşanacağım" deyip boşanmadı. Ününü artırdı, cebini doldurdu. Olan tabii ki Seki'ye oldu. 

  • Pınar Altuğ & Yağmur Atacan: İlişkileri ilk duyulduğunda herkesin "bitecek" gözüyle baktığı ve büyük tepkiye yol açtığı bir ilişkiydi. Çünkü Altuğ ve Atacan arasında 10 yaş vardı. Şimdiyse onlar 7 yıllık evlilikleri ve küçük kızlarıyla "Aşkın yaşı yoktur" sözünün en güzel örneği bence.










  • Arda Turan & Sinem Kobal: Magazin dünyasını en çok meşgul eden ilişkiyi sorsalar "Arda Turan & Sinem Kobal ilişkisi" derim. İlişkilerinin başlarından beri yüzlerce kez ayrıldılar barıştılar, nişanlandılar, yüzük attılar, geri taktılar, nikah tarihi aldılar ve iki kez ertelemeden sonra nihayet ayrıldılar. Bu ayrılıkta Turan'ın annesi de büyük rol oynamış. Oğlunun futbolculuğuna bir şey diyemem ama kendisine katlanabilecek zarif ve asil duruşlu bir gelin bulursa ne mutlu ona. Zaten ben Kobal'a üzülüyordum. Mesleğinde daha iyi olabilecekken çok az sayıda projede yer aldı. Hatta bence bu ilişki bu kadar etkilemeseydi Medcezir'de Serenay Sarıkaya yerine onu görebilirdik. 


  • Meryem Uzerli & Can Ateş: Muhteşem Yüzyıl Hürrem rolüyle hayatımıza giren ve birdenbire diziden ayrılıp dağarcıklarımıza "Tükenmişlik Sendromu" hastalığını ekleyen Meryem Uzerli. Playboy Can Ateş'le yaşadığı ilişkiyi Ayşe Arman'a anlatarak gündemimize bomba gibi düşmüştü ve bize zenginde olsa fakirde olsa hatta ünlüde olsa bütün Türk erkeklerinin aynı olduğunu kanıtlamıştı. İlişkiye ilk başladıklarında çok ilgili, sevecen ama elde ettiğini anladığı an rahat davranan konu evliliğe gelince ortalıktan kaybolan Türk erkeği Can Ateş hamile Meryem'i ortada bırakınca olanlar oldu. Son duyumlarıma göre babalar gününde kızını gören Can Ateş gözyaşlarını tutamamış. Yani arkadaşlar neymiş? Tilkinin dönüp geleceği yer yine kürkçü dükkanıdır. 


Magazin yönüyle ele aldığımızda bile bütün aşklar aynı. Aldatılanı, uzatmalı ilişkisi, ortada bırakılanı, yarı yolda bırakılanı ve daha nicesi. Her zaman aynı şeyler olacak. Bazı aşklar devam edecek bazı aşklar geride sadece buruk hikayelerini bırakacak. Size şuan tek tavsiyem arada dönüp skandal dolu aşklara bakıp ibret almanız. Magazin sadece ünlü hayatların yaşadıkları değil ayrıca hayatın ta kendisidir. 



Not: Beni eşsiz magazin bilgileriyle aydınlatan anneme ve başlığı bulan bi'tanecik arkadaşım Emine Akgül'e çok teşekkür ederim.

3 yorum:

  1. Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum. Gerçi örneklerindeki sadakatsizlik hep erkekler tarafından yapılmış. Üzülerek söylüyorum ki hemcinslerimde de bunu yapanlar var. Yinede ben sadık insanların az da olsa olduklarına inanıyorum daha doğrusu buna inanmak istiyorum :D ne dersin sence var mıdır içindeki insanlığı öldürmeyen birkaç düzgün insan? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ülkemiz "ünlüleri" karşılıklı aldatmaya meyilli maalesef. Diğer ülkelere oranla daha fazla hatta biraz inceleyince onların ilişkilerinin daha sağlıklı ilerlediğini görebilirsin. Düzgün birileri varsa eğer çıksınlar kendilerini göstersinler bizde sadık insanların olduğuna inanalım değil mi ama :)

      Sil
  2. Kesinlikle katılıyorum ağzına ve kalemine sağlık �� alkışliyorum

    YanıtlaSil

Ne düşünüyorsan..